NPO wint EIS award

5 april 2022
mediagroen

Tijdens de Groene lunch werd de EIS award door Joost Bennekers uitgereikt aan Pieter Veen en Bert van der Plas van de NPO. De NPO staat er volgens de onderzoekers van alle bedrijven op het Media Park het beste voor op de EIS criteria. Bekijk hier de video:

Tien bedrijven op het Media Park doen mee aan het project Environmental Impact Score (EIS) waarmee wordt gemeten hoe duurzaam ze zijn. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar energie water, mobiliteit, afval etc. Het project is in 2020 gestart en monitort een tiental bedrijven op het Media Park gedurende een aantal jaren, om zo verbeteringen te stimuleren.

De NPO scoorde als volgt op de verschillende categorie├źn:

Neem voor meer informatie contact op met Kim van Kampen of Joost Bennekers.

HILVERSUM. 5 april: Media Groen, livestream van de Groene Lunch vanuit Beeld en Geuid
HILVERSUM. 5 april: Media Groen, livestream van de Groene Lunch vanuit Beeld en Geuid
HILVERSUM. 5 april: Media Groen, livestream van de Groene Lunch vanuit Beeld en Geuid