AVROTROS pompt op

6 februari 2018
mediagroen

Begin februari¬†heeft Band op Spanning bij AVROTROS en RNW de autobanden van medewerkers en bezoekers gecontroleerd op de juiste bandenspanning en indien nodig op de juiste spanning gebracht. Er zijn 230 auto’s gecontroleerd, waarvan er 179 een te lage bandenspanning hadden. 15 auto’s hadden vermoedelijk een lekke band. Met het op spanning brengen van de banden is 826 liter brandstof en daarmee 3.133kg CO2 bespaard.

De bandenspanningscheck bleek intern goed aangekondigd te zijn via een algemene mail, en her en der opgehangen briefjes. De dag begon wat stroef met veel regen en zelfs wat sneeuw, maar na een vroege lunch hebben de service medewerkers met een stuk beter weer lekker door kunnen werken. Zij hebben ontzettend veel leuke, blije en enthousiaste reacties gehad van medewerkers van wie zij de banden hebben opgepompt. Onder andere van een groep medewerkers die al vroeg aanwezig was en even later naar de Ardennen zou vertrekken. Zij wilden maar al te graag dat de bandenspanning nog even snel voor vertrek gecontroleerd zou worden. Toen na half 5 veel medewerkers van AROTROS vertrokken vroegen zij onze medewerkers om hun banden voor vertrek ook nog op te pompen en bleven hiervoor graag even wachten! Tijdens dit wachten werd er onderling enthousiast over de actie gepraat.

Later in februari zal de actie herhaald worden bij BNNVARA/NTR/VPRO. Mocht je ook interesse hebben, neem dan svp contact op met frank.visser@mediagroen.nl